AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş insanı sarhoş görmek

Kahve falında ölmüş insanı sarhoş görmek

Kahve falında ölmüş insanı sarhoş görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş insanı sarhoş gördüyseniz:

  • Belli bir kişi sadece sizin tavsiyelerinizle hareket ederse bir anlaşmanın yapılacağına ikna olabilirsiniz.

Kahve falında ölmüş insanı sarhoş görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, kötü haberlerin alınacağına işarettir.

Kahve falında sarhoş insanlar görmek düşman malından yemeye, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir insanı sarhoş görmek alım zorluğu yaşamayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine yorulur.

Kahve falında sarhoş bi adam görmek tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine yorulur.

Kahve falında kocayı sarhoş görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine işarettir.

Kahve falında başkasını sarhoş görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalettir.

Kahve falında sarhoşla kavga etmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, imkanlarının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoş bir erkek görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir