AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoş bi adam görmek

Kahve falında sarhoş bi adam görmek

Kahve falında sarhoş bi adam görmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarhoş bi adam gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işler olabilir.

Kahve falında sarhoş adam dövmek sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına inanılır.

Kahve falında sarhoş bi adam görmek gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, rahatlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında sarhoş bir adam görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına delalet eder.

Kahve falında annesini sarhoş görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarhoş tarafından kovalanmak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında erkek arkadaşını sarhoş görmek karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarhoş taklidi yapmak yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babanın sarhoş olduğunu görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir