AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarhoşlar görmek

Kahve falında sarhoşlar görmek

Kahve falında sarhoşlar görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, vaaz ve nasihate, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında sarhoşlar gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

Kahve falında eski sevgilini sarhoş görmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak sıhhat ve huzur bulacağına, gülen yüzünün solacağına işaret eder.

Kahve falında sarhoş olmak sevdiği birine hediye alacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına işaret eder.

Kahve falında sarhoş olmak istemek edilen duaların kabul olacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarhoşla kavga etmek çocuklar gibi mutlu olacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmamak alışveriş yapacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilini sarhoş görmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin sarhoş olduğunu görmek cesaretini yeninden toplayacağına, ilim irfan sahibi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir