AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçlarını kısa görmek

Kahve falında arkadaşının saçlarını kısa görmek

Kahve falında arkadaşının saçlarını kısa görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, istediği gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kısa gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kısa görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını kısa görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşımın saçını kısa görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını kısa saçlı görmek para sıkıntısı çekeceğine, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kısa boylu görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında kısa saçlı kadın görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir