AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşımın saçını kısa görmek

Kahve falında arkadaşımın saçını kısa görmek

Kahve falında arkadaşımın saçını kısa görmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, içinin rahat edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşımın saçını kısa gördüyseniz:

  • Hangi plan veya projelere odaklanacağınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşının saçını kısa görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın saçını kısa görmek kudreti ve cesareti bulacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşını kısa saçlı görmek takdir edileceği işler yapacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, yarınlarına umutla bakacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kısa görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, tatsızlıkların aşılacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek rahatlığa erileceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını kısa boylu görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine yorulur.

Kahve falında saçını kısa görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir