AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa saçlı kadın görmek

Kahve falında kısa saçlı kadın görmek

Kahve falında kısa saçlı kadın görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, kazancını artıracağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında kısa saçlı kadın gördüyseniz:

  • Ya da başkalarının mantık hataları nedeniyle zor durumlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kadını kısa saçlı görmek kişinin adeta gençleşeceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına delalettir.

Kahve falında kısa saçlı kadın görmek aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadında kısa saç görmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kısa kadın görmek geri planda kalacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu kadın görmek ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, refahının ve varlığının artacağına inanılır.

Kahve falında saçını kısa kestirmiş görmek övgü dolu sözler duyacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçını kısa ve sarı görmek rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa sarı saç görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir