AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kısa saçlı görmek

Kahve falında arkadaşını kısa saçlı görmek

Kahve falında arkadaşını kısa saçlı görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, kolaylığa kavuşacağına, eşlerin ayrılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını kısa saçlı gördüyseniz:

  • İş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler üzerine daha fazla düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında arkadaşını kısa saçlı görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kısa görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşımın saçını kısa görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını kısa görmek çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, rızkının sonsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşını kısa boylu görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek sevilen birinin geleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine işarettir.

Kahve falında saçını çok kısa kestirmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir