AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçını kısa görmek

Kahve falında arkadaşının saçını kısa görmek

Kahve falında arkadaşının saçını kısa görmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını kısa gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hayatınıza farklı gözle bakmanıza neden olabilir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kısa görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşımın saçını kısa görmek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kendi işinin sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını kısa görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını kısa saçlı görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşını kısa boylu görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, onlara doyasıya sarılacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi saçını kısa görmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, daima zinde ve genç kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir