AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, onunla yeniden kavuşacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, eksiği kendinde bulacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçının kısa olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya kişisel planlarınızı ilgilendiren hangi konuları geliştirmek istiyorsanız, şimdi başlamanız etkileyici sonuçlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını kısa görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının saçını kısa görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşımın saçını kısa görmek evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını kısa saçlı görmek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçının kısa olduğunu görmek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının boyunu kısa görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kısa boylu görmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kısa saç görmek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir