AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mağarada görmek

Kahve falında kendini mağarada görmek

Kahve falında kendini mağarada görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, işe başlanacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında kendini mağarada gördüyseniz:

  • Bazı konularda farkındalığınız artıyor.

Kahve falında su dolu mağara görmek kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında mağara görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında beyaz mağara görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mağarada göl görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına alamet eder.

Kahve falında mağarada olduğunu görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında karanlık mağara görmek pek az kazanç getireceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağarada sıkışmak yeni arkadaşlıklar kurulacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mağarada altın bulmak kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir