AnaSayfa / Genel / Kahve falında su dolu mağara görmek

Kahve falında su dolu mağara görmek

Kahve falında su dolu mağara görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, hayırlı terfiler alınacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su dolu mağara gördüyseniz:

  • Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini hatırlatmaktan çekinmeyin.

Kahve falında su dolu mağara görmek gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, evlatlarından memnun olacağına işaret eder.

Kahve falında mağarada su görmek borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına alamet eder.

Kahve falında mağara içinde su görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında ashabı kehf mağarasını görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında mağaraya saklanmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında mağaraya girmek hem de çok üzüleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık mağara görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mağaradan geçmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir