AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağarada altın bulmak

Kahve falında mağarada altın bulmak

Kahve falında mağarada altın bulmak ekonomik olarak zayıflayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, yollarını ayıracağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mağarada altın bulmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini memnun etmek için gereğinden fazla zaman harcıyorsunuz.

Kahve falında mağarada altın bulmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, hidayete ermeyi de başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında mağarada altın görmek işe ve aşa kavuşacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık mağara görmek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına işarettir.

Kahve falında mağaraya kaçmak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mağaraya düşmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında mağarada saklanmak her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, rızkın artacağına işarettir.

Kahve falında mağara kapısı görmek çabalarının boşa çıkacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında hira mağarasına girmek mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir