AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağara görmek

Kahve falında mağara görmek

Kahve falında mağara görmek uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında mağara gördüyseniz:

  • Bazı psikolojik gerilimlere sahipsiniz.

Kahve falında mağaraya girmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağara görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hira mağarasına girmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında mağaradan çıkmak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına inanılır.

Kahve falında mağara ev görmek maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mağara evi görmek bol kazançlı günler geçireceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında mağaraya tırmanmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, deyim yerindeyse paranın pul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mağaraya düşmek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir