AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağarada olduğunu görmek

Kahve falında mağarada olduğunu görmek

Kahve falında mağarada olduğunu görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mağarada olduğunu gördüyseniz:

  • Başkalarının özel ilişkilerine karışırsanız pişman olabilirsiniz.

Kahve falında mağarada balık görmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında hira mağarasına gitmek zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde mağara görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine alamet eder.

Kahve falında mağarada altın bulmak büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mağaraya inmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, her şeyin durağan şekilde süreceğine işarettir.

Kahve falında mağarada su görmek daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine inanılır.

Kahve falında deniz mağarası görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine yorulmaktadır.

Kahve falında dağda mağara görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir