AnaSayfa / Genel / Kahve falında mağarada göl görmek

Kahve falında mağarada göl görmek

Kahve falında mağarada göl görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, sevilip sayılacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mağarada göl gördüyseniz:

  • Paranızı korumalısınız.

Kahve falında mağarada göl görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mağara içinde su görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mağaraya tırmanmak atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, iyi insanlar ile birlikte olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mağaraya girmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mağarada kalmak gururlu bir hayat süreceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına rivayet eder.

Kahve falında mağarada su görmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine işarettir.

Kahve falında denizde mağara görmek huzurunun da yerine geleceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında mağara girişi görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir