AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mağara görmek

Kahve falında beyaz mağara görmek

Kahve falında beyaz mağara görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz mağara gördüyseniz:

  • Yardım istemekten çekinmemeli veya size destek olmak için ayağınıza kadar gelmelerini beklememelisiniz.

Kahve falında beyaz mağara görmek ilerleyemeyeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mağarada göl görmek kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, ticaretinin de hızlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mağaradan çıkmak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında mağara adamı görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına rivayet eder.

Kahve falında tuz mağarası görmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, makamını garantileyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su dolu mağara görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına tabir olunur.

Kahve falında mağarada olduğunu görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına alamet eder.

Kahve falında mağara girişi görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir