AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlık mağara görmek

Kahve falında karanlık mağara görmek

Kahve falında karanlık mağara görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, kimse ile tartışmayacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, hayırlı işe yorulmaktadır.

Kahve falında karanlık mağara gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gösterebilme şansını bulacaksınız.

Kahve falında karanlık mağara görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz mağara görmek çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında hira mağarasına girmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, bir sebeple fal sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında denizde mağara görmek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sevr mağarası görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında dağda mağara görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında mağaraya saklanmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, bebek sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mağarada yaşamak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir