AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kurtuluş savaşında görmek

Kahve falında kendini kurtuluş savaşında görmek

Kahve falında kendini kurtuluş savaşında görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi durumunun düzeleceğine, karalar bağlayacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kurtuluş savaşında gördüyseniz:

  • Bazı konularda hedef kitlenizi ya da dinleyicilerinizi doğru belirlediğinizden emin olmanızda fayda var.

Kahve falında kurtuluş savaşını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hayattan yana keyif bulacağına delalettir.

Kahve falında kendini kurtuluş savaşında görmek düşünceli ve dalgın olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtuluş savaşı görmek verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında savaşta asker olmak bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, ekmeksiz kalacağına yorulur.

Kahve falında savaş etmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, pişmanlığa tabir olunur.

Kahve falında asker savaş görmek çok sayıda borca gireceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıç savaşı görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine yorulur.

Kahve falında savaşa girdiğini görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir