AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker savaş görmek

Kahve falında asker savaş görmek

Kahve falında asker savaş görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında asker savaş gördüyseniz:

  • Belli bir girişim veya anlaşma tekrar şekilleniyor.

Kahve falında askerde savaştığını görmek atılan adımların boşa çıkacağına, yol yordam öğretileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında savaş ve asker görmek işinin ehli durumuna geleceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında asker olup savaşa gitmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, mutlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında savaşta asker görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına delalet eder.

Kahve falında askerlerin savaştığını görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalettir.

Kahve falında asker savaş görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına inanılır.

Kahve falında asker olup savaştığını görmek adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında savaşta asker olmak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir