AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta asker olmak

Kahve falında savaşta asker olmak

Kahve falında savaşta asker olmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta asker olmak gördüyseniz:

  • Mevcut düzenlemelerinizde, ilişkilerinizde ya da planlarınızda zayıf veya eksik halkalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında askerde savaştığını görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asker savaş görmek iyi geçiminin devam edeceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına alamet eder.

Kahve falında savaşta asker görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında asker olup savaşa gitmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında savaşta asker olmak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında savaş ve asker görmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında asker ve savaş görmek neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olup savaştığını görmek rakiplerinin üzüleceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir