AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtuluş savaşını görmek

Kahve falında kurtuluş savaşını görmek

Kahve falında kurtuluş savaşını görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına yorulur.

Kahve falında kurtuluş savaşını gördüyseniz:

  • Eğitim, kurslar, seminerler veya medyayla ilgili yeni başlangıçlar da söz konusu olabilir.

Kahve falında kendini kurtuluş savaşında görmek zorluklarının son bulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında kurtuluş savaşı görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine yorulur.

Kahve falında kurtuluş savaşını görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında savaştan çıkmak bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında savaş uçağına binmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında uhud savaşında savaşmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaş uçağının düştüğünü görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvanların savaştığını görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir