AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaş etmek

Kahve falında savaş etmek

Kahve falında savaş etmek aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, yeni bir ev alınacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine yorulur.

Kahve falında savaş etmek gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışmanız, dostluklar kurmanız, eski dostlarınızla sık görüşmeniz olasıdır.

Kahve falında savaşta vurulduğunu görmek bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine delalettir.

Kahve falında deniz savaşı görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında savaşta rehin alınmak hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında savaşta birinin öldüğünü görmek atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaş uçağına binmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kılıçla savaş yapmak bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında savaşta görmek çok üzüleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına delalettir.

Kahve falında kendini kurtuluş savaşında görmek maddi anlamda rahatlamaya, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir