AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşa girdiğini görmek

Kahve falında savaşa girdiğini görmek

Kahve falında savaşa girdiğini görmek fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, ters giden durumların düzeleceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaşa girdiğini gördüyseniz:

  • Çekingen tarafınızı geri plana itmelisiniz.

Kahve falında savaşa girdiğini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine delalettir.

Kahve falında askerin savaştığını görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında teröristle savaştığını görmek çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında savaşa hazırlık yapmak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta kan görmek kurulan hayallerin yıkılacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında savaşa yardım etmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında savaşta bebek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yastık savaşı görmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir