AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıç savaşı görmek

Kahve falında kılıç savaşı görmek

Kahve falında kılıç savaşı görmek sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, içine kapanacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine işarettir.

Kahve falında kılıç savaşı gördüyseniz:

  • Çıkabilecek olan minik sorunlaraysa aklınızı kullanarak çabucak çare bulabileceksiniz.

Kahve falında kılıçla savaştığını görmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında kılıç savaşı görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, yeteneklerini geliştirmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla savaş yapmak şansının kendisinden yana olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kılıç balığı tutmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalettir.

Kahve falında kılıçbalığı görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, manevi olarak hasar alınacağına delalet eder.

Kahve falında kılıç darbesi yemek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç görmek ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında kılıç bilemek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir