AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtuluş savaşı görmek

Kahve falında kurtuluş savaşı görmek

Kahve falında kurtuluş savaşı görmek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtuluş savaşı gördüyseniz:

  • Uzun zamandır görmediğiniz bir kişiyi habersiz ziyarete gitmeniz durumunda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kurtuluş savaşı görmek ileri gideceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulur.

Kahve falında kurtuluş savaşını görmek zararların üst üste geleceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kurtuluş savaşında görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında savaşta birini öldürmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dünya savaşı görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına işaret eder.

Kahve falında düşmanla savaştığını görmek Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iç savaş çıktığını görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında devletler arası savaş görmek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir