AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kefene sarıldığını görmek

Kahve falında birinin kefene sarıldığını görmek

Kahve falında birinin kefene sarıldığını görmek sorunlarının son bulacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kefene sarıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bazı gizli düşmanlarınız da harekete geçebilir.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kefene sarıldığını görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında sarı kefen görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kefene sarılmış birini görmek daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, mallarının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini kefene sarılı görmek rahatlayacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında birini kefene sarılı görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir