AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğunu kefene sarılı görmek

Kahve falında çocuğunu kefene sarılı görmek

Kahve falında çocuğunu kefene sarılı görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, her istediğini alabileceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çocuğunu kefene sarılı gördüyseniz:

  • Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Kahve falında çocuğunu kefene sarılı görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış birini görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet eder.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini kefene sarılı görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini kefene sarılı görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kefen görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında kefene sarılı insan görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir