AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçını kısa görmek

Kahve falında kendi saçını kısa görmek

Kahve falında kendi saçını kısa görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, onların kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında kendi saçını kısa gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında saçlarının kısacık kesildiğini görmek sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, başının ağrıyacağına işarettir.

Kahve falında saçları kısacık kestirmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçların kısa görmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında saçları kısacık kesmek işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının kısa saç görmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçımı kısa kestirmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine yorulur.

Kahve falında kısa saçlı bayan görmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kısa saç taramak sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir