AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ıslak görmek

Kahve falında kendini ıslak görmek

Kahve falında kendini ıslak görmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda fal sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kendini ıslak gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirmenizi veya daha rahat hale getirmenizi sağlayacak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında halıyı ıslak görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak birini görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına inanılır.

Kahve falında ıslak toprağa basmak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak yere basmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak yüz görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında ıslak döşek görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında ıslak peçete görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak şemsiye görmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir