AnaSayfa / Genel / Kahve falında halıyı ıslak görmek

Kahve falında halıyı ıslak görmek

Kahve falında halıyı ıslak görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında halıyı ıslak gördüyseniz:

  • Bazı konulara ilgisiz kalmak istemenize rağmen koşullar olayların içinde yer almanızı gerektirebilir.

Kahve falında ıslak halı görmek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Kahve falında halıyı ıslak görmek iyi günler yaşayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalettir.

Kahve falında yıkanmış ıslak halı görmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak halı taşımak işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına rivayet eder.

Kahve falında ıslak pamuk görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında saçını ıslak görmek iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak duvar görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak kilim görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir