AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak peçete görmek

Kahve falında ıslak peçete görmek

Kahve falında ıslak peçete görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak peçete gördüyseniz:

  • Neler sunabileceğinizi doğru düşünmeniz durumunda kazançlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında ıslak peçete görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi peçete görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında peçete istemek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında rulo peçete görmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında peçeteye sümkürmek işlerinin bozulacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına inanılır.

Kahve falında kirli peçete görmek böylelikle yüzünün güleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe peçete görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, büyük mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında peçete satın almak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir