AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak şemsiye görmek

Kahve falında ıslak şemsiye görmek

Kahve falında ıslak şemsiye görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye rivayet eder.

Kahve falında ıslak şemsiye gördüyseniz:

  • Kırıcı konuşmalara açıksınız.

Kahve falında ıslak şemsiye görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında açılmamış şemsiye görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında pembe şemsiye almak sevineceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor renkli şemsiye görmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok şemsiye görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında şemsiyeyi ters görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Kahve falında siyah şemsiye almak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük şemsiye görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir