AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak döşek görmek

Kahve falında ıslak döşek görmek

Kahve falında ıslak döşek görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, başarılarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında ıslak döşek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren kararlarınız özel yaşamınızın aniden başka bir yöne ilerlemesine veya ani değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında ıslak döşek görmek günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında döşek görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yer döşeği görmek çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yünden döşek yapmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yorgan döşek görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında sırtında döşek taşımak düzeninin yıkılmayacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşini ölüm döşeğinde görmek sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini ölüm döşeğinde görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, başarıların devamlı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir