AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak toprağa basmak

Kahve falında ıslak toprağa basmak

Kahve falında ıslak toprağa basmak her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, zor zamanların biteceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, şifa bulacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya inanılır.

Kahve falında ıslak toprağa basmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik hareketlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında ıslak toprağa basmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak yere basmak aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine yorulur.

Kahve falında ıslak toprak kazmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak toprakta yürümek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kalp kırıklığı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak toprak görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yumuşak toprağa basmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı toprağa basmak gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprağa yalın ayak basmak onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir