AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak yüz görmek

Kahve falında ıslak yüz görmek

Kahve falında ıslak yüz görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak yüz gördüyseniz:

  • Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir.

Kahve falında ıslak yüz görmek geçim derdinin son bulacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında ıslak döşek görmek hayırlı terfiler alınacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ıslak giysi görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak tavan görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ıslak pantolon görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak mayo görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak çimende yürümek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak bez görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ilim ve irfan sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir