AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini iple asmak

Kahve falında kendini iple asmak

Kahve falında kendini iple asmak kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, umutlarını kaybedeceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, çözümlere kavuşacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini iple asmak gördüyseniz:

  • Güvenliği ön plana almalısınız.

Kahve falında ipe çarşaf asmak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına işarettir.

Kahve falında ipe havlu asmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulur.

Kahve falında iple battaniye asmak karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, gülmeye hasret kalacağına inanılır.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Kahve falında ipe asmak uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamaşırı ipe asmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Kahve falında kendini ipe asmak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir