AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ipe asmak

Kahve falında kendini ipe asmak

Kahve falında kendini ipe asmak kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, hüsrana uğrayacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini ipe asmak gördüyseniz:

  • Meşgul olmanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacağı gibi problemlerden uzak kalmanızı da sağlayabilir.

Kahve falında ipe havlu asmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine işarettir.

Kahve falında ipe çamaşır asmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulur.

Kahve falında ipe çarşaf asmak çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yaşananları unutturacağına işarettir.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine rivayet eder.

Kahve falında çamaşırı ipe asmak mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamaşır ipi asmak sorunların gittikçe artacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında ipe asmak ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir