AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak

Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak

Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak ters giden işlerin de düzeleceğine, büyük borçların altında ezileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, yolunun açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına işarettir.

Kahve falında çamaşır ipi asmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına rivayet eder.

Kahve falında ipe çamaşır asmak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında çamaşırı ipe asmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini iple asmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ipe elbise asmak hayırlı işlere imza atacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında iple asmak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir