AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşırı ipe asmak

Kahve falında çamaşırı ipe asmak

Kahve falında çamaşırı ipe asmak ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, üzgün ve hasta olacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşırı ipe asmak gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz veya yaratıcılık gerektiren işler canlılığını yitiriyor olabilir.

Kahve falında çamaşırı ipe asmak kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında ipe çamaşır asmak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ipe beyaz çamaşır asmak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır ipi asmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipe elbise asmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında ipe havlu asmak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iple kendini asmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir