AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe havlu asmak

Kahve falında ipe havlu asmak

Kahve falında ipe havlu asmak işinde çok büyük bereket göreceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yüksek diploma alacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ipe havlu asmak gördüyseniz:

  • Başkalarını önemsemeden yapılacak konuşmalar tartışma yaratabilir.

Kahve falında ipe havlu asmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalettir.

Kahve falında havlu asmak renk ve eğlence geleceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz havlu asmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına alamet eder.

Kahve falında ipe asılı havlu görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına yorulur.

Kahve falında ipe beyaz çarşaf asmak isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ip yün asmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına alamet eder.

Kahve falında iple asmak hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine inanılır.

Kahve falında ipe elbise asmak gözünün yaşını sileceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir