AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe asmak

Kahve falında ipe asmak

Kahve falında ipe asmak istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, mal sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında ipe asmak gördüyseniz:

  • Biraz daha şeffaf olmaya çalışın.

Kahve falında ipe yorgan asmak yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yapmayacağına işarettir.

Kahve falında çamaşır ipi asmak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iple battaniye asmak toplum içindeki saygınlığının artacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında ip yün asmak başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır ipine çamaşır asmak maddi olarak güç kazanacağına, karın artacağına delalet eder.

Kahve falında kendini ipe asmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret eder.

Kahve falında iple asmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında iple kendini asmak çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir