AnaSayfa / Genel / Kahve falında felçli birini yürürken görmek

Kahve falında felçli birini yürürken görmek

Kahve falında felçli birini yürürken görmek gönül gözünün açılacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, ipliklerini pazara çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında felçli birini yürürken gördüyseniz:

  • Sizin için en iyi şeyi anlamak için zaman gerekiyor.

Kahve falında birinin yüz felci geçirdiğini görmek ruhunu güzelleştireceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yakının felç olduğunu görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kardeşinin felç olduğunu görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine alamet eder.

Kahve falında başka birini felçli görmek böylece yüzünün güleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine delalettir.

Kahve falında kardeşini felçli görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzü felçli görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini felçli görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında felçli insan görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir