AnaSayfa / Genel / Kahve falında felçli hasta görmek

Kahve falında felçli hasta görmek

Kahve falında felçli hasta görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, Tövbe Edeceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında felçli hasta gördüyseniz:

  • Yatırımlarınızın, kurumsal, hukuki veya resmi evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında felçli hastanın iyileştiğini görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında felçli hastanın yürüdüğünü görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yüksek makamlara geleceğine alamet eder.

Kahve falında felçli hasta görmek kızgınlıkların geçeceğine, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek çok iyi atılımlar yapılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin felç olduğunu görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzının felç olduğunu görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yakının felç olduğunu görmek her geçen gün başarılarının artacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının felç olduğunu görmek başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir