AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini damda görmek

Kahve falında kendini damda görmek

Kahve falında kendini damda görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini damda gördüyseniz:

  • Tesadüfler ileride sizi çok güzel noktalara taşıyabilir.

Kahve falında caminin damına çıkmak hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine alamet eder.

Kahve falında dam sıvamak bereketin ve verimin geleceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına delalet eder.

Kahve falında damdan dama uçmak kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında damdan inmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, güleceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına rivayet eder.

Kahve falında başka birinin damdan düştüğünü görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında damdan atlamak sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında damdan su aktığını görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir