AnaSayfa / Genel / Kahve falında damdan dama uçmak

Kahve falında damdan dama uçmak

Kahve falında damdan dama uçmak üzüntülerin sevince döneceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, onlarla arasının açılacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında damdan dama uçmak gördüyseniz:

  • Fazla gururlu olmanız nedeniyle kendinizi köşeye sıkışmış halde bulabilirsiniz.

Kahve falında damdan dama uçmak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalettir.

Kahve falında damdan dama atlamak kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işaret eder.

Kahve falında yüksek dama çıkmak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında bir dama çıkmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dama çıktığını görmek keyfinin olmayacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında dama taşı görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında merdivenle dama çıkmak kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında dama çıkmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mal ve mülk sahibi olmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir