AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin damdan düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin damdan düştüğünü görmek

Kahve falında başka birinin damdan düştüğünü görmek şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine inanılır.

Kahve falında başka birinin damdan düştüğünü gördüyseniz:

  • Kavgacı yapıdasınız.

Kahve falında başka birinin damdan düştüğünü görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında damdan düşeni görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet eder.

Kahve falında annenin damdan düştüğünü görmek nimet bolluğu yaşayacağına, ticaretinin ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında damdan düşen birini görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin damdan düştüğünü görmek size başarı getirecek adımlar atmanıza, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının damdan düştüğünü görmek güzel davetler alacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalettir.

Kahve falında damdan düştüğünü görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir