AnaSayfa / Genel / Kahve falında caminin damına çıkmak

Kahve falında caminin damına çıkmak

Kahve falında caminin damına çıkmak şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında caminin damına çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırma veya geçme konusunda kendinizce planlar yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında caminin damına çıkmak anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına alamet eder.

Kahve falında bir evin damına çıkmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında binanın damına çıkmak büyük ve önemli bir kimse olacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının damdan düştüğünü görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin damdan düştüğünü görmek maddi açıdan rahat edileceğine, kişinin muradına ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir çocuğun damdan düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, ticaretinin büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında damda olmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında damın çöktüğünü görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir