AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini damatlıkla görmek

Kahve falında kendini damatlıkla görmek

Kahve falında kendini damatlıkla görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında kendini damatlıkla gördüyseniz:

  • Artık daha zorlu mücadelelere girebilirsiniz.

Kahve falında damatı beklemek çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine yorulur.

Kahve falında kendini gelin eşini damat görmek maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında damadının evlendiğini görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelinlik giymek ve damadı görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında damatsız düğün görmek kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iki damat görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, mutsuz ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında damadını ve kızını görmek evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, beklediklerini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damadını dövmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir