AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki damat görmek

Kahve falında iki damat görmek

Kahve falında iki damat görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında iki damat gördüyseniz:

  • Hemen belli cevaplar almayı beklememenizde fayda var.

Kahve falında damat gelin görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlik ve damatlık giydiğini görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında düğüne damadın gelmediğini görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında damadın öldüğünü görmek işlerin yolundan çıkacağına, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında damadını ölmüş görmek daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin gelin damat görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına yorulur.

Kahve falında damadı görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği damatlıkla görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, çok daha iyi bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir