AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadını dövmek

Kahve falında damadını dövmek

Kahve falında damadını dövmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, mutluluğunun katlanacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında damadını dövmek gördüyseniz:

  • Tanışacağınız yeni kişiler veya çizeceğiniz yön parlak bir geleceğe işaret ediyor.

Kahve falında damadını dövmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damat dövmek işlerin yolunda gideceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında damadı dövmek yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah damatlık görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde damat görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında damat adayı görmek onları gücendireceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini damatlıkla görmek kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını damatlıkla görmek huzur içinde yatacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir